ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Η RODOS SPEEDLINE διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο και κατάλληλο χώρο αποθήκευσης, ώστε τα πράγματα, τα αντικείμενα και ο εξοπλισμός σας να παραμένουν ασφαλή και καλοδιατηρημένα. Όλα όσα μας εμπιστεύεστε φυλάσσονται από την υγρασία και διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες.

Σε εμάς θα βρείτε φύλαξη:

  • οικοσκευών
  • εμπορευμάτων
  • αντικειμένων

Επίσης, διαθέτουμε πλήρως λειτουργικό σύστημα για εύκολη εύρεση των πραγμάτων σας, εντός του δικτύου μας, για να έχετε πλήρη εικόνα, κάθε λεπτό!

Η RODOS SPEEDLINE διατηρεί ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες 900 τ.μ., στη Ρόδο, και 700 τ.μ., στην Αθήνα, για την ασφαλή αποθήκευση των οικοσκευών και των εμπορευμάτων σας.

Οι χώροι μας φυλάσσονται όλο το 24ωρο και μπορούν να δώσουν λύσεις στις ανάγκες για αποθήκευση που προκύπτουν σε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, χάρη στην προσαρμοστικότητα που διαθέτουν.

Φυλάξτε τα αντικείμενά σας από τα καιρικά φαινόμενο και μείνετε ήσυχοι για την ασφάλειά τους. Επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή τους χώρους μας και διαπιστώστε οι ίδιοι ότι έχετε εμπιστευτεί τα αντικείμενα, την οικοσκευή και τα εμπορεύματά σας στα πιο κατάλληλα χέρια.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ